قالب وبلاگ

گزارش کاآموزی جهاد کشاورزی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

 

دانلود گزارش کاآموزی جهاد کشاورزی



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 17267
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

 

گزارش کارآموزی حسابداری برق مشهد

 



:: موضوعات مرتبط: گزارش کارآموزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 30379
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اشتراك گذاشتن اينترنت در يك شبكه محلي

يكي از راهكارهاي پيشنهادي براي اشتراك گذاشتن اينترنت بين چندين كامپيوتر در يك شبكه محلي كوچك مثل يك شبكه خانگي يا اداري يا حتي يك كافي نت با تعدادي محدود كامپيوتر استفاده از ICS است . اين محصول كه در همان سي دي ويندوز شما قرار دارد به شرط انكه از Win98SE+ به بالا استفاده كنيد قابل نصب است . در اين مقاله شما چگونگي اتصال و نصب را با استفاده از cable/dsl ياد خواهيد گرفت . چراكه سرعت اينترنت در اتصالات تلفني بسيار پايين است و كمتر ميشود انرا با ديگر كامپيوتر ها به اشتراك گذاشت . اما با اين حال با همين روش با كمي تغيير ميتوانيد انرا براي اتصالات تلفني نيز پياده سازي كنيد. در اين روش به چهار مرحله اساسي ميرسيم :

ابتدا به معماري فيزيكي اين شبكه ميپردازيم .

ابتدا بايد كامپيوتري را به عنوان كامپيوتر سرور در نظر بگيريد كه براي اتصال ديگر كامپيوتر ها به اينترنت از طريق اين كامپيوتر ميسر خواهد بود . به اين كامپيوتر، كامپيوتر ICS ميگوييم . كامپيوتر ICS به دو اداپتور شبكه نيازمند است كه براي اتصالات تلفني به يك اداپتور شبكه و يك مودم براي اتصال به اينترنت نيازمنديم . در كابل بندي شبكه اگر با اسلات پر مواجه شديد ميتوانيد با استفاده از USB كارتهاي شبكه مورد نياز را نيز وصل كنيد .

قبل از شروع هر كاري و نصب ICS برروي كامپيوتر سرور از صحت اتصال كامپيوتر به اينترنت و همچنين از درستي اتصالات داخلي شبكه خود مطلع شويد اگر نرم افزاري ديگري براي اشتراك گذاري اينترنت استفاده ميكرديد انرا كاملا پاك كنيد . اگر قبلا ICS را نصب كرده ايد انرا پاك كنيد . در ضمن توجه داشته باشيد كه ICS با AOL سازگاري ندارد لذا اگر AOL برروي كامپيوتر شما نصب است انرا نيز پاك كنيد .
حال كامپيوتر ICS شما بايد شمايي مانند زير در properties شبكه داشته باشد :

Network Properties
One Client for Microsoft networks
Two network adapters
Two TCP/IP, one for each network adapter
Two NetBEUI, one for each network adapter
One File and Printer Sharing for Microsoft Networks.

اگر هر كدام از اجزا نبودند با دكمه add ميتوانيد انها را اضافه كنيد . در ضمن IPX را نيازي نيست پس ميتوانيد انرا حذف كنيد .
One Client for Microsoft networks
در قدم بعدي بايد پروتوكول TCP/IP را كه از اداپتور شبكه شما رد ميشود را سازماندهي كنيد . در اين كامپيوتر ادرس TCP/IP را به 192.168.0.1 تغيير دهيد و subnet mask را نيز به 255.255.255.0 تغيير دهيد . فعلا اينكه اينها چي هستند را بگذريم .

Configure Internet Connection

برروي NetBEUI كه برروي كارت شبكه شما قرار گرفته تا به مودم dsl مرتبط شود كليك كنيد و انرا پاك كنيد . بروي TCP/IP كليك كنيد و TCP/UP را همانطور كه ISP شما گفته است تنظيم كنيد .

More things to configure

در properties شبكه خود Primary Network Login را به Client for Microsoft Networks تغير دهيد . در اخر برروي file and print sharing كليك كنيد و file sharing را enable كنيد . اين گزينه براي ارتباط ديگر كامپيوتر ها با اين كامپيوتر لازم است .
حال به اينترنت متصل شويد و ببينيد با اين كامپيوتر ميتوانيد به اينترنت متصل شويد يا خير . در صورتي كه موفق شديد تا اينجاي كار را درست پيش رفته ايد . حال بايد كامپيوتر هاي ديگر را پيكر بندي كنيد كه باز هم ياد اور ميشوم از صحت شبكه خود مطمئن باشيد. نكته اي كه بايد متذكر شوم اينست كه نام ICS server را به نامي كه در workgroup كامپيوتر هاي ديگر است يكي كنيد . حال كه كامپيوتر ICS شما به اينترنت ميتواند متصل شود و به شبكه متصل است نوبت نصب ICS است .
از منوي start به كنترل پنل برويد . برروي add/remove programs دوبار كليك كنيد و برروي زبانه windows setup برويد برروي internet tools دوبار كليك كنيد و internet connection sharing را انتخاب كنيد . كه البته براي پيشروي عمليات نصب بايد CD ويندوز را در سي دي رام بگذاريد .
بعد از بوت شدن دوباره سيستم يك پنجره ويزارد Home Networking باز ميشود .
ابتدا از شما درباره اتصال شما به اينترنت سوال ميكند كه اگر از مودم كابلي يا dsl استفاده ميكنيد گزينه A direct connection …. را انتخاب كنيد و اداپتور شبكه را نيز انتخاب كنيد صفحه بعدي به شما اجازه ميدهد كه Home network connection را انتخاب كنيد . در ضمن شما نيازي به ساختن ديسك ستاپ براي شبكه خانگي نداريد . بعد از نصب شما بار ديگر بوت ميشويد . كه بعد از ان بايد از لحاظ امنيتي كامپيوترتان را تنظيم كنيد .
براي امنيت در network properties گزينه TCP/IP (Shared) را برگزينيد و properties راانتخاب كنيد . سپس زبانه Binding را انتخاب كنيد و گزينه File and Printer sharing for microsoft networks را از حالت انتخاب خارج كنيد .
حال بايد كامپيوتر هاي ديگر را نيز سازماندهي كنيد .
سازماندهي كامپيوترهايي كه بعنوان كلاينت در ICS عمل ميكنند و از طريق سرور به اينترنت وصل ميشوند با سيستم عامل Windows 98/ME
network properties را باز كنيد و ان را با ليستي كه در پايين مي اورم چك كنيد و ان را با اطلاعات زيرين تطبيق دهيد يادتان باشد كه netBEUI نبايد نصب شده باشد .

Network Properties
One Client for Microsoft networks
One network adapters
One TCP/IP
One NetBEUI
One File and Printer Sharing for Microsoft Networks.

Select TCP/IP and click properties.
Configure TCP/IP in the following way
IP Address: Obtain IP Address Automatically
Gateway: blank or 192.168.0.1
Bindings: Check both Client for MS Networks and File/Print Sharing Click

حال بعد از ريبوت كردن سيستم به سازماندهي اينترنت اكسپلورر بپردازيم . ابتدا تمامي اينترنت اكسپلورر ها را ببنديد . و سپس به internet options برويد و زبانه connection را انتخاب كنيد . اگر ميتوانيد گزينه never dial a connection را چك بزنيد . سپس به زبانه LAN setting برويد و تمامي چك مارك ها را برداريد . اين تنظيمات نيازي به تنظيمات پروكسي سرور ندارد .
تا اينجا تنظيمات بر اساس ويندوز هاي 98/ME را گفتم حالا نوبت به ويندوز هاي XP/2000 ميرسد .
قبل از نصب ICS برروي ويندوز از صحت عملكرد شبكه داخلي و صحت درستي اتصال به اينترنت مطلع شويد چراكه در صورتيكه هر يك از اين دو مشكلي داشته باشد ICS نميتواند به درستي عمل كند . اگر قبلا از سيستم اشتراك گذاري ديگري بصورت نرم افزاري استفاده ميكرديد يا حتي ICS را قبلا نصب كرده ايد انرا پاك كنيد . اين عمل در مورد پروكسي سرورهايي مانند Sygate نيز ميشود انرا نيز برداريد (البته در صورت نصب ) . تمامي نرم افزارهاي فايروال را غير فعال كنيد . البته بعد از عمليات نصب ميتوانيد انها را دوباره فعال كنيد .
از كامپيوتري با دو NIC يا همان ICS server برروي My network places كليك راست كنيد و گزينه properties را انتخاب كنيد . اولين كاري كه بايد انجام دهيد تغيير نام كانكشن اينترنتي شما به چيزي ساده كه به راحتي قابل شناسايي باشد است . اگر بصورت پيشفرض يكي local area connection و ديگري local internet connection 2 باشد اولي را به internet و دومي را به LAN تغيير دهيد .

Home Networking Connection (LAN)

كارت شبكه اي كه به LAN شما متصل ميشود را با كليك راست برروي ايكون ويژه و انتخاب properties تنظيم كنيد . و از صحت اطلاعات زير مطمئن شويد . Client for Microsoft windows / file and print sharing / NetBEUI and TCP/IP كه در كنار انها بايد يك چك مارك باشد . اگر نيست انها را با كليك برروي دكمه install نصب كنيد .
گام بعدي تنظيمات TCP/IP هست . TCP/IP را انتخاب كنيد و دكمه properties را برگزينيد . و ادرس ip را به 192.168.0.1 تغيير دهيد و Subnet mask را نيز به 255.255.255.0 تغيير دهيد و سپس ok را بزنيد .

Internet Connection

برروي internet NIC كليك راست كنيد . وگزينه هاي زير را بايد داشته باشيد .
Client for Microsoft / networks / file and print sharing / netbeui / tcp/ip كه شما تنها به TCP/IP نياز داريد كه تنها كنار هم اين گزينه هم چك مارك ميگذاريد . كه البته برداشتن چك مارك هاي كنار ديگر گزينه ها باعث ميشود امنيت شما در مقابل هكر ها بالاتر رود . تنظيمات TCP/IP شما براي cable/dsl مودم را از خدمات دهنده اينترنت خود بپرسيد .
Check Internet Connection
حال بايد اتصال اينترنتي خود را چك كنيد . مرورگر اينترنتي خود را باز كنيد و چند سايت باز كنيد براي تست . اين عمل را بايد انجام دهيد چراكه براي ادامه مسير به صحت اتصال خود به اينترنت نيازمنديد .

Configure a second computer to test the LAN

حال كه از صحت اتصال به اينترنت خود مطلع شديد بايد از صحت LAN خود نيز مطلع شويد . براي ادامه مسير نوبت به تنظيمات كامپيوتر هاي ديگر است بنابراين اگر كامپيوتر هاي ديگر از سيستم عامل 95/98/ME استفاده ميكنند در بالا نحوه تنظيمات را توضيح داده ام اگر هم از XP/2000 استفاده ميكنيد در پايين توضيح خواهم داد . باز هم تاكيد ميكنم تا وقتي كه از صحت LAN خود مطلع نشده ايد به ادامه عمليات نپردازيد . در ضمن نام workgroup كامپيوتر سرور بايد همانند نام ديگر كامپيوتر ها باشد . بعد از انكه تنظيمات كامپيوتر هاي ديگر را انجام داديد در ادامه به نصب ICS ميپردازيد .

Configuring Windows 2000 And XP

نميدونم چطور اما خوب تنظيمات در اين نسخه از سيستم عامل نسبت به 98 بسيار ساده تر است . گزينه هاي بيشتري در اين نسخه ميبينيد اما خوب رابطه با كاربر بسيار ساده تر است .
در مورد XP نسخه NetBEUI بصورت پيشفرض نصب نيست . براي ادامه مسير بايد فايل هاي زير را از سي دي ويندوز XP برروي هاردديسك كپي كنيد .

#1) copy nbf.sys into the %SYSTEMROOT%SYSTEM32DRIVERS directory
#2) copy netnbf.inf into the %SYSTEMROOT%INF directory

در اينجا بايد به network properties برويد . يكي از مسير ها براي رسيدن به اين نقطه كليك راست بر network neighbohood برروي دسكتاپ است . در سيستم عامل XP ميتوانيد network neighborhood را در منوي استارت در گزينه setting و سپس به network dialup connections پيدا كنيد . برروي network connection براي local area network كليك راست كنيد . از صحت وجود گزينه هاي زير مطلع شويد و همچنين در كنار همه انها بايد چك مارك باشد . به اين عمل binding براي كارت شبكه شما ميگويند .

Client for Microsoft windows
file and printer sharing for Microsoft windows
NetBEUI

اگر هر يك از گزينه هاي فوق نبود ميتوانيد انها را با زدن برروي دكمه install نصب كنيد . تنظيمات شبكه شما به پايان رسيده است حال بايد نام كامپيوتر و workgroup خود را عوض كنيد .
نام كامپيوتر شما نامي است كه شبكه كامپيوتر شما را به ان نام ميشناسد . نام workgroup همانطور كه از نامش پيداست نام گروهي كه كامپيوتر ها به هم متصل هستند را مشخص ميكند . تا كامپيوتر ها بتوانند يكديگر را بشناسند . لذا برروي my computer كليك راست كنيد و گزينه properties را انتخاب كنيد . زبانه network identification را انتخاب كنيد . صفحه باز شده نام كامپيوتر و گروه عملياتي را نشان ميدهد در صورت نياز انرا عوض كنيد . براي عوض كردن ان بعد از انكه از اينكه شما بصورت workgroup هستيد و نه بصورت domain مطلع شديد برروي دكمه properties كليك كنيد و نام را عوض كنيد .

Enabling shares on Windows 2000 and XP

براي حضور در شبكه بايد حداقل يك فايل يا پرينتر را با شبكه به اشتراك بگذاريد براي اين كار فولدري به نام shared انتخاب كنيد و گزينه sharing را برگزينيد . و به قسمت shared as رفته و نام اشتراكي را ميتوانيد عوض كنيد ميتوانيد همان بگذاريد . اين اشتراك سبب ميشود كه هر كسي از گروه بتواند برروي ان كنترل كامل داشته باشد . به ان معناست كه هر كس كه پشت اين كامپيوتر مينشيند ميتواند از اين فولدر استفاده كند . در ضمن در ضميمه اضافه كنم كه اگر گزينه sharing را نميبينيد قبلا در عناوين قبلي نحوه نمايان كردن اين گزينه را توضيح داده به هر حال ميتوانيد از folder option اين كار را انجام دهيد . براي اجازه دادن به ديگر ان براي دسترسي به شبكه بايد تنظيمات پرميشن را انجام دهيد .
Install ICS ON WIN2000 سرور
حالا نوبت به نصب ics ميرسد . بروي internet connection خود كليك راست كنيد و گزينه properties را انتخاب كنيد . به زبانه sharing برويد و تنها چك مارك Enable Internet connection sharing را بگذاريد و ok كنيد . وسپس دكمه yes رابزنيد اين سوال در مورد اي پي شما سوال ميكند كه جاي نگراني ندارد . براي تنظيمات كلاينت به بخش مربوطه مراجعه كنيد .
installing ICS for win XP
بعد از انكه از صحت اتصال به اينترنت و شبكه داخلي خود مطلع شديد .
ابتدا نام كانكشن خود را به چيزي كه قابل تشخيص باشد تغيير دهيد كه بصورت پيشفرض به نام Local Area Connection و Local Area Connection 2 ناميده شده است . به منوي استارت رفته و برروي My Network Places كليك راست نماييد و گزينه properties را انتخاب كنيد . و از انجا نام كانكشن خود را تغيير دهيد . در اين جا فرض بر انستكه نام انها را بترتيب به Internet و home network تغيير داده ايم . برروي كانكشن internet كليك راست و properties كنيد . برروي زبانه sharing كليك كرده و گزينه Enable Internet Connection Sharing را چك مارك كنيد . برروي ok و سپس yes كليك كنيد . فايل شيرينگ نبايد با هيچ اداپتور شبكه اي ديگري bound شود بنابراين در اين كامپيوتر File and print sharing براي باز كردن نفوذ هكر ها گزينه خوبي است لذا به network connections برگرديد و در properties كانكشن اينترنت چك مارك گزينه file and print sharing for Microsoft networks و client for Microsoft networks را برداريد . برزبانه personal firewall برويد و گزينه انرا چك دار كنيد . يادتان باشد كه براي كانكشن home network گزينه ها دقيقا برعكس باشد يعني client for Microsoft windows و file and print sharing چك داشته باشند و personal firewall هم خاموش باشد .
ICS Client For XP
براي تنظيمات ديگر كامپيوتر ها جز كامپيوتر سرور بايد به منوي استارت رفته و گزينه my network places برويد بروي كانكشن local area network كليك راست و properties كنيد و گزينه هاي زير را هر كدام كه نبود نصب كنيد
Client for Microsoft networks / file and print sharing for Microsoft networks
internet protocol (tcp/ip) / NetBEUI / optionally , the QoS Packet Scheduler
اگر پروتوكول هاي ديگري چون IPX را داريد وجود انها ضرورتي ندارد و ميتوانيد انرا پاك كنيد . در همين منو گزينه tcp/ip را انتخاب كنيد و به قسمت properties ان برويد در صفحه باز شده obtain an ip address automatically , Obtain DNS server address automatically را انتخاب كنيد و احتمالا بعد ازان كامپيوتر را ريبوت كنيد .
براي تنظيمات اينترنت اكسپلورر به internet options برويد به زبانه connections برويد اگر ميتوانيد گزينه never dial a connection را انتخاب كنيد . بعد از ان برروي تنظيمات LAN برويد و تمامي چك مارك ها را برداريد در ضمن تنظيمات شما نيازي به پروكسي سرور ندارد .
ICS Client For 2000
بروي my network places كليك راست كنيد و منويي كه حاوي كانكشن هاي شما ميباشد را بياوريد . برروي LAN خود كليك راست كنيد و گزينه هاي زير را در صورتي كه وجود نداشت نصب كنيد و البته چك مارك دار .
client for Microsoft networks / file and print sharing for Microsoft networks
internet protocol (TCP/IP) / NetBEUI
از همين جا به properties گزينه tcp/ip برويد و گزينه هاي obtain an ip address automatically و obtain dns server address automatically را انتخاب كنيد . بعد از ok كامپيوتر را ريبوت كنيد
براي تنظيمات اينترنت اكسپلورر هم مانند XP عمل كنيد .
تمام شد . اگر كليه عمليات را مو به مو و به دقت انجام دهيد با هيچ مشكلي مواجه نخواهيد شد .



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1476
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اتصال به اینترنت ممکن است تا چند وقت دیگر از طریق اتصال به خروجی های برق به آسانی میسر شود . مخابرات خط قدرت از خطوط الکتریکی موجود به منظور انتقال پهنای باند مخابراتی به درون محیط های شبکه خانگی و ارائه سرویس های مخابراتی درون خانه ها و شرکت ها استفاده می کند .

با وجود مزایایی که مخابرات خط قدرت می تواند ارائه دهد ، اموری همچون چگونگی استاندارد سازی و مشکلات اقتصادی باقی می ماند که توسعه این تکنولوژی را به عقب انداخته است .

بدون تکامل و توسعه در ایجاد استاندارد های مناسب و رگولاسیون به صورت جهانی ، نمی توان مخابرات خط قدرت را به عنوان یک تکنولوژی درخور و بدون خطر مورد استفاده قرار داد .

ایده بکارگیری شبکه های قدرت برای اهداف مخابراتی به زمانی حدود 8 دهه قبل بر می گردد . اگرچه شبکه های الکتریکی آن زمان اساساً برای انتقال انرژی با کمترین تلفات ، و بدون در نظر داشتن نیاز های مخابراتی طراحی شده بودند اما خیلی زود دانشمندان موفق شدند هر دو کار یعنی انتقال انرژی با اتلاف کم و ارسال اطلاعات به صورت حقیقی را به صورت عملی و در حد رضایت بخشی ممکن سازند .

در ابتدا تنها PSU ها قادر بودند به صورت مفیدی از این امکان بهره ببرند اما این وضعیت اخیراً تغییر کرده است . تغییر قاعده ای که در بازارهای انرژی و مخابرات در سال 1998 انجام شد به نوعی یک ابتکاری بود که به پیشرفت تکنولوژی مخابرات خط قدرت کمک خواهد کرد .

به این ترتیب ، PSU ها در آینده نزدیک با رقبایی مواجه خواهند شد که می خواهند زمینه های کاری جدید را در بازار مخابرات و با توجه به پتانسیل این تغییر قاعده فراهم کنند .

تولید الکتریسیته می تواند گسترده تر شده به وسیله سرویس های value-added خاص ، همچون قرائت خودکار اندازه از راه دور (دور سنجی) ، طرح های شناسایی تعرفه و تنوع تعرفه ، یا دیگر سرویس هایی به منظور اتوماسیون ساختمان و نهایتاً به منظور تقویت مصرف کنندگان .

مبحث مایل آخر در حوزه اتصال شبکه های الکتریکی به درون یک محیط بسته نیز یکی از مباحث جذاب در این تکنولوژی به شمار می رود ، از طرفی این تکنولوژی قادر است به عنوان یک جایگزین حقیقی برای شبکه های مخابرات بین المللی موجود ، از همه نوع از جمله سرویس های صوتی ، سرویس های دیتا و خصوصاً فاکس و دسترسی به اینترنت پر سرعت- کم هزینه برای تمامی منازل مورد استفاده قرار گیرد . بنابراین هدف اصلی ارائه روشی برای بهره برداری از خطوط قدرت داخلی به عنوان شبکه های گسترده محلّی پر سرعت که بتوانند اطلاعات صوتی و تصویری دیجیتال را در کنار دیگر اطلاعات حمل کنند می باشد .

این موضوع به واسطه جذابیت بالای آن بسیار گسترده مورد توجه قرار دارد چنانچه در ایالت متحده گام های رو به جلویی توسط Home Plug Alliance برداشته شده و اتحادیه اروپا نیز در طرح تکنولوژی های جامعه اطلاعاتی ISI به آن می پردازد .

مطالعات بیشمار و آزمایشات پایکار بسیار زیاد نشان داده است که با ارائه یک رنج فرکانسی در حدود 20 مگاهرتز می توان نرخ دیتا را تا حداکثر چند صد مگابیت بر ثانیه با استفاده از ظرفیت کانال شبکه های توزیع در مراحل ولتاژ ضعیف و ولتاژ متوسط بدست آورد .

این نتیجه به صورت بالقوه یک نوآوری بزرگ است که می تواند ارزش اقتصادی قابل ملاحظه ای داشته باشد . به عنوان یک نمونه امکان دسترسی به اینترنت از طریق پریزهای برق روی دیوار را می توان نام برد . امری که باعث خواهد شد عظیم ترین علوم و دانش بشری در تمامی جهان و در یک زمان برای همگی در دسترس باشد و از طرفی هزینه های دسترسی بالای اینترنت که هم اکنون مانع بزرگی برای کاربران است به طرز قابل توجه ای تغییر خواهد کرد .

در مقابل انتشار رادیویی ، کاربران اینترنت قادر خواهند بود موضوعات مورد نظرشان را خودشان انتخاب کنند و به این ترتیب رسانه های گران بهای کنونی به زودی به رسانه های پیش پا افتاده بدل خواهد شد اینها همگی به دلیل آسان و ارزان بودن دسترسی به اینترنت از طریق خروجی های الکتریسیته روی دیوار خواهد بود . با همزمانی استفاده از توان الکتریکی از طریق خروجی های دیواری امکان خرید و تجارت ، دستیابی به اطلاعات و همچنین مخابرات جهانی در یک زمان ممکن خواهد شد .

البته استفاده از شبکه های الکتریکی بدون محدودیت نیز نمی باشد ، زیرا سرویس های موجود همچون باند های رادیویی موج بلند –کوتاه و متوسط و باند های رادیویی آماتور فعلی یک باند فرکانسی از حدود 9KHZ تا 20 KHZ را پوشش داده اند .

برای اختصاص فرکانس و تعیین سطح محدودیت ها ، راه حل هایی پیدا شده است . نظر به اینکه مخابرات روی شبکه های قدرت بطور اساسی Wire borne است ، مقیاس های مناسبی برای جلوگیری از تشعشع سیگنال های غیر مجاز نیز پیدا شده است . هم اکنون تلاش های اصلی برای پیدا کردن راه حل هایی که نتیجه آنها سازگاری الکترومغناطیسی (EMC) باشد در جریان است .



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1374
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

امروزه خطوط تلفن در سراسر دنيا گسترش يافته است.  روش هاي گوناگوني براي دسترسي به اينترنت ايجاد شده است که هر کدام نيازمند زيرساخت هايي براي فراهم نمودن اين امکان است. يکي از کارآمدترين وساده ترين روش ها ADSL است.

در علم مخابرات، به محيطي که داده ها از آن انتقال مي يابند Media يا رسانه گفته مي شود. زوج سيم، کابلهاي کواکسيال (مثل کابل آنتن تلويزيون)، موجبر ها (لوله هايي فلزي با سطح مقطع مستطيل يا دايره شکل)، هوا و فيبرهاي نوري مهمترين رسانه هاي مخابراتي هستند. براي هر رسانه پارامترهايي به نام فرکانس قطع بالا و پايين تعريف مي شود. و منظور از آنها حداکثر و حداقل فرکانسي است که آن رسانه مي تواند با کيفيت مطلوب از خود عبور دهد. به اختلاف اين دو فرکانس پهناي باند يا Band Width مي گويند.  ADSL براي کيلومتر هاي پاياني ارتباط تا مشتري از خطوط تلفن بهره مي گيرد. خط تلفن متشکل از دو رشته سيم مسي به هم تافته شده است که در حالت عادي صداي انسان در قالب سيگنال هاي آنالوگ روي آن ها منتقل مي شود. محدوده ي عبور فرکانسي آن از صفر تا حدود 2 مگاهرتز مي باشد. لکن در سيستمهاي تلفن شهري (PSTN) فقط از 4 کيلو هرتز اين محدود براي عبور صدا استفاده مي شود و بقيه ي  باند فرکانسي آزاد است.

در سيستمهاي Diap-Up از همان 4 كيلو هرتز پهناي باند صوتي جهت انتقال داده استفاده مي شود و با استفاده از پيشرفته ترين روش هاي مدولاسيون ديجيتال و فشرده سازي اطلاعات، مي توان حداکثر 56 کيلو بيت اطلاعات را در يک ثانيه منتقل نمود. حال فرض کنيد باند فرکانسي ما از 4 كيلو هرتز به 2 مگا هرتز افزايش پيدا کند، يعني تقريبا 500 برابر شود، واضح است که ميزان انتقال داده را مي توان به شدت افزايش داد.  ADSL با تقسيم محدوده ي فرکانسي قابل انتقال از طريق خط، محدوده هايي مجزا براي انتقال voice  و data در نظر مي گيرد. در اين روش uplink و downlink متقارن نيستند. البته براي استفاده هاي خاص مي توان ارتباط متقارن هم ايجاد نمود. براي ADSL در عمل معمولا باند فرکانسي 30 كيلو هرتز تا 138 كيلو هرتز براي فرستادن اطلاعات و باند فرکانسي 138 كيلو هرتز تا 1.104 مگا هرتز براي گرفتن اطلاعات استفاده مي شود. در اين صورت با توجه به روش هاي مدولاسيون مورد استفاده مي توان به پهناي باند ديجيتالي معادل با 8 مگا بيت در ثانيه دست يافت که معمولا براي به دست آوردن ضريب کيفيت سرويس دهي (QoS) بهتر، عملا سرعتي حدود 1.5 تا 2 مگابيت در ثانيه در اختيار کاربر قرار مي گيرد.

با توجه به اين که باند فرکانسي 0 تا 4 کيلوهرتز که براي انتقال سيگنال هاي صوتي تلفني استفاده مي شود در ADSL دست نخورده باقي مانده است، مشترک مي تواند در عين اتصال به اينترنت تماس هاي تلفني خود را نيز بر قرار سازد. براي اين کار يک Splitter که در واقع داراي يک فيلتر پايين گذر (LPF) است، از ورود سيگنال هاي فرکانس بالا به داخل دستگاه تلفن جلوگيري مي كند. همچنين براي اتصال به اينترنت از طريق ADSL ، يک مودم ADSL لازم است.

سوييپچ هايي که در مراکز مخابرات براي برقراري ارتباط تلفني نصب شده اند، به هيچ عنوان توانايي عبور فرکانسهاي بالاي 4 کيلو هرتز را ندارند. دستگاه هايي به نام DSLAM يا DSL Acsess Multiplexer در مرکز مخابرات کار گذاشته مي شود. اين دستگاه توسط فيلترهاي فرکانسي، باند 4KHz اول هر زوج سيم را به سمت سوييچ هاي مخابراتي مي فرستد و بقيه پهناي باند را براي اتصال به اينترنت استفاده مي کند. هر DSLAM پذيراي صدها زوج سيم از طرف مشترکين بوده و در نهايت از سوي ديگر با يک اتصال با پهناي باند خيلي زياد به اينترنت متصل است و به اين طريق مشترکين مي توانند با سرعت بالا و يکنواخت از اينترنت استفاده کنند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1489
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

يك روش بى سيم فوق العاده سودمند و انقلابى در زمينه دسترسى تمامى كاربران (در هر سطحى) به اينترنت است. اين نام از حروف اول كلمات Worldwide Intero Perability for Microwave Access گرفته شده و همانگونه كه از نام آن پيدا است، راه حلى براى دسترسى به اينترنت از طريق امواج مايكروويو است. طراحان و مهندسان اين روش برآن هستند تا در آينده اى نزديك، دسترسى بى حد و مرز به اينترنت را براى تمامى كاربران تا حد دسترسى به تلفن همراه آسان كنند و همانگونه كه اكنون در اغلب كشورهاى جهان، داشتن و استفاده از يك تلفن قابل حمل، به پديده اى معمولى بدل شده است، دسترسى آسان و نامحدود به مكان به اينترنت، براى همگان حاصل شود.
WiMAX در آينده بسيار نزديك، اينترنت را در كنار شبكه مخابراتى قرار خواهد داد و چنان انقلابى را در اين زمينه به وجود خواهد آورد كه روشن كردن اكثر كامپيوترهاى قابل حمل، خانگى و يا خاص، مساوى با اتصال آنها به اينترنت باشد. اين استاندارد از طرف IEEE معتبر شناخته شده و كد ۸۰۲.۱۶ از طرف اين سازمان به آن اختصاص يافته است.

WiMAX در حالت ایده آل اجازه می دهد که پهنای باندی در حدود 70Mbps میان کاربران و نقطه مرکزی بصورت اشتراکی استفاده شود. استانداردهای دسترسی به اینترنت و شبکه نشان می دهد که چنین پهنای باندی برای حدود 60 شرکت که همزمان نیاز به یک ارتباط T1 معادل 1.544Mbps داشته باشند کافی خواهد بود.

کیفیت و سرعتی که WiMAX به مشتری ارائه می کند باعث شده است تا این تکنولوژی برای استفاده در سرویسهایی مانند VoIP، کنفرانسهای ویدئویی، برقراری شبکه های خصوصی و ... بطور همزمان کاربرد داشته باشد

طرز كار WiMAX
WiMAX از نظر استفاده از امواج مايكروويو براى دسترسى مستقيم كاربران به اينترنت، تا حدود زيادى شبيه واى فاى است، با اين تفاوت كه سرعت آن بسيار بالاتر و برد آن به طور چشمگيرى وسيع تر است به طورى كه سرعت آن را مى توان با خطوط پرسرعت با پهناى باند وسيع (نظير T3 و DSL) مقايسه كرد و برد امواج آن را با تلفن همراه. از نظر فراگيرى شبكه نيز با هيچ كدام از مقياس هاى شناخته شده شبكه قابل مقايسه نيست و حتى از مقياس MAN كه براى شبكه هاى شهرى به كار مى رود و در حال حاضر بزرگترين مقياس شبكه هاى يكپارچه است هم به مراتب وسيع تر است.
اين سيستم از دو بخش كلى تشكيل مى شود: اول برج WiMAX (WiMAX tower) كه بيشترين شباهت را به برج هاى مخابراتى دارد و قادر است تا شعاع ۸ هزار كيلومتر مربع را تحت پوشش خود بگيرد. دوم گيرنده WiMAX (WiMAX receiver) شامل آنتن گيرنده امواج مايكروويو كه مى تواند برحسب موقعيت گيرنده از يك قطعه كوچك گيرنده WiFi در يك لپ تاپ تا گيرنده فرستنده داخلى در يك اداره متفاوت باشد.
برج WiMAX مى تواند به طور مستقيم و با يك پهناى باند بالا (مثلاً خط T3) با اينترنت در ارتباط باشد و امواج را به كاربران و يا برج بعدى انتقال دهد. با توجه به گستره بالاى هر برج (۸ هزار كيلومتر مربع) با ايجاد برج هاى متعدد در انتهاى محدوده تحت پوشش يك برج ديگر، مى توان محدوده قابل توجهى را _ مشابه با سيستم تلفن همراه غير ماهواره اى _ تحت پوشش قرار داد. كاربرانى كه هم اكنون از سيستم WiFi براى اتصال به اينترنت استفاده مى كنند به خاطر تشابه استفاده از سيگنال ها، احتمالاً مى توانند از WiMAX نيز استفاده كنند هرچند كه تجهيزات دريافت امواج WiMAX در حال حاضر متفاوت با واى فاى است.

چرا WiMAX
دسترسى «اينترنت بى سيم» هم اكنون از طريق تكنولوژى واى فاى ميسر است و ممكن است اين سئوال به نظر برسد كه چه لزومى به ابداع يك تكنولوژى ديگر در اين زمينه است. آيا اگر فقط مشكل برخى از اشكالات سيستم واى فاى است، نمى توان با بهسازى اين سيستم به همان چيزى كه WiMAX مدعى آن است دست يافت؟نگاهى به تفاوت هاى WiMAX و واى فاى نشان مى دهد كه به رغم تشابه اين دو روش در استفاده از امواج مايكروويو براى تامين دسترسى اينترنت براى كاربران، WiMAX و واى فاى دو سيستم جداگانه هستند.

واى فاى اتصال بى سيم را با بردى كوتاه، حداكثر در حد محوطه يك فرودگاه، نمايشگاه يا كافى شاپ (نهايتاً در سطح ۶۵ كيلومتر مربع) برقرار مى سازد. در حالى كه در WiMAX صحبت از اتصال بى سيم دست كم در حد يك شهركوچك است (چيزى در حدود هشت هزار كيلومتر مربع). گذشته از اين حداكثر سرعتى كه تكنولوژى واى فاى براى كاربران فراهم مى كند، سرعت دانلود پنج مگابايت در ثانيه است و اين در حالى است كه كاربران تكنولوژى WiMAX با سرعت شگفت انگيز ۵۰ تا ۱۰۰ مگابايت خواهند توانست داده ها را از اينترنت دانلود كنند (به اين ترتيب امكان تماشاى يك فيلم با كيفيت بالا از اينترنت- كه سرعتى حداقل برابر با ۱۰ مگابايت در ثانيه نياز دارد- براى كاربرى كه در حال حركت با يك لپ تاپ است به راحتى ممكن خواهد بود).
تفاوت عمده ديگر WiMAX با واى فاى و نيز روش هاى دسترسى با پهناى باند بالا، ارزان بودن آن است كه هرچند تا رسيدن به اين مولفه به شدت مهم راه زيادى مانده است ولى يكى از اهداف طراحان آن است. «ارزان بودن» يا حتى «زياد گران نبودن» چيزى است كه برآورده شدن آن مى تواند تمام تكنولوژى هاى رقيب WiMAX را از ميدان به در كند.

WiMAX در رفابت با WLAN

WiMax بابردي برابر 50 كيلومتر و سرعت دسترسي معادل 70 مگا بيت بر ثانيه،‌در حال تكامل بخشيدن به فناوري ASL است .
نقطه ضعف بزرگ فناوري هاي باند پهن فعلي آن است كه به دليل نياز به سيم كشي، نمي توانند همه مناطق را پوشش دهند. زيرا امكان سيم كشي در همه جا وجود ندارد. فناوري WiMax آمده تا اين مشكل را مرتفع كند WiMax مي تواند امكان دسترسي به باند پهن را براي مشتركان معمولي و تجاري به صورت بي سيم فراهم كند.

  البته WiMax رقيب LAN بي سيم نيست. اما انحصار آن را به چالش مي كشد. WiMax اينترنت را با سرعت 70 مگا بيت بر ثانيه و در محدوده اي 50 كيلومتري به مجتمع ها و ساختمان ها مي رساند و از آن جا به بعد، ايستگاه هاي كاري از طريق Wlan يا شبكه سيمي به اينترنت متصل مي شوند.
بالاتر، سريعتر،‌بيشتر نبايد سريعا تحت تاثير اعداد و ارقامي كه نشان دهنده سرعت بالاي دسترسي و مسائلي از اين قبيل است، قرار گرفت . اين پارامترها تنها در شرايط آزمايشگاهي حاصل مي شوند و در شرايط واقعي، اين ظرفيت بين مشتركان به اشتراك گذاشته مي شنود. به عنوان مثال،‌اگر 50 مشترك وجود مي شوند. به عنوان مثال، اگر50 مشترك وجود داشته باشند، به هر كدام از آن ها تنها 1.44 مگا بيت بر ثانيه مي رسد و در محدوده 50 كيلومتري حتما اين تعداد مشترك وجود دارد. طبق گفته سازندگان ،‌ WiMax هزينه نصب كمي دارد. البته گران تر از Wlan است ، اما ارزان تر از ايستگاه هاي سلولي GSM تما مي شود. اين بدان معناست كه اپراتورهاي WiMax مي توانند با هزينه كمتر، سطح بيشتري از شهر را پوشش دهند.
در آينده بايد بتوان به جاي نصب پردردسر دكل ها در مناطق مرتفع ، به راحتي آنتن ها را در سقف خانه ها و ساختمان نصب كرد.
شبكه هاي بي سيم در سطح شهر اولين نسخه استاندارد WiMax كه در آوريل 2002 روانه بازار شد، يك سيستم يك نقطه به چند نقطه بود كه در بازه فركانسي 10 تا 66 گيگا هرتز كار مي كرد. انتقال داده در اين فركانس، نيازمند ديد مستقيم بود و اين كه امكان آن در بسياري از شهرها و مناطق وجود نداشت،نقطه ضعفي براي آن به شمار مي آمد.
به هيمن جهت، در نسخه اصلاح شده اين استاندارد، IEEE802.16a كه در ژانويه 2003 منتشر شد، مشخصه فركانسي به محدوده 2 تا 11گيگا هرتز انتقال داده شده تا نياز به داشتن ديد مستقيم در ارتباطات رفع شود.
مشتركان و نقاط دسترسي WiMax در دو باند فركانسي كار مي كنند: 5 گيگا هرتز و 3.5 گيگا هرتز باند 5 گيگا هرتز نياز به مجوز ندارد و مي توان تا توان 100 ميلي وات سيگنال ارسال كرد. با اين توان امكان پوشش دادن محدوده 30 متري درون محل هاي بسته و محدود وسيع تري در خارج آن وجود دارد .
اما كار در باند 3.5 گيگا هرتز نياز به مجوز دارد و با تواني در حدود يك وات، مي توان به برد 50 كيلومتر، كه در ابتدا بدان اشاره شد، رسيد. ميزان توان مورد استفاده در اين سيستم، به نوع مجوز استاندارد سيستمي كه در محل به كار گرفته شده است، بستگي دارد.
پركاربردترين پيكربندي 802.16a، شامل يك ايستگاه پايه است كه از طريق يك PMP، به نقاط دسترسي داخل ساختمان متصل مي شود. شعاع سلول ها ، عموما بين شش تا ده كيلومتر است كه در اين محدوده، كاربردهاي ديد مستقيم به صورت بهينه كار نمي كنند. همچنين حداكثر شعاعي كه از نظر تئوري قابل دسترسي است ، به كار گرفته نشده است. از ديگر كاربردهاي 802.16، برقراري ارتباط بين Wlanها و نقاط تجاري، و اتصال آنها به اينترنت است. در اين كاربرد، محل هاي تجاري مي توانند WiMax را در جايي نصب كنند كه امكان سيم كشي وجود ندارد.
امنيت بالا WiMax تاكنون شامل DES يا Triple DES به همراه يك كليد 16 بيتي بوده است. در زماني كه WiMax بخواهد به صورت رسمي به بازار عرضه شود، از AES يا استاندارد پيشرفته امنيتي استفاده نمي كند كه داراي بالاترين ضريب امنيتي در بين الگوريتم هاي موجود است . اين استاندارد ، پايه اي براي روش هاي امنيتي بعدي سيستم نيز خواهد بود.
اين فناوري كجا از WLAN جدا مي شود؟
از نظر تئوري، WiMax و WLAN مي توانند با هم تداخل كاري داشته باشند. زيرا در برخي كشورها شبكه هاي WLAN از هيمن محدوده فركانسي استفاده مي كنند. اما زيمنس اطمينان داده است كه WiMax از محدود فركانسي 2.4 تا 2.834 گيگا هرتز به منظرو استفاده در WLAN استفاده نكند.
آنتن هاي هوشمند در 802.16 به منظور افزايش محدوده تحت پوشش و بالا بردن بازدهي، امكان استفاده از آنتن هاي هوشمند نيز فراهم شده است . يعني به جاي يك آنتن از چهار آنتن استفاده مي شود. هر يك از اين چهار آنتن، در بازه هاي زماني معيني، عمليات ارسال و دريافت داده را انجام مي دهند. اين آنتن ها يا سيگنال هاي مختلفي را ارسال مي كنند يا جريان داده اضافي مي فرستند. اين تكنيك آخر، براي استفاده در WiMax يك روش ايده آل است. زيرا باعث مي شود علي رغم موانع مختلفي كه در مسير ارتباطي وجود دارد، مانند ساختمان ها و درختان ، حداقل يك سيگنال ، شانس رسيدن را بيايد و ديگر نيازي به ارسال مجدد نباشد.
طبق بررسي اينتل، بازدهي اين آنتن هاي چهارگانه كه به MI-MO يا چند ورودي- چند خروجي معروفند، چهار برابر آنتن هاي تكي است . براي رسيده به توان مشابه در آنتن هاي معمولي، بايد ميليون ها بار توان بيشتري مصرف كرد. البته، سيستم هايي كه از آنتن هاي MI-MO استفاده مي كنند، براي مديريت صحيح سيگنال ها نياز به پردازش بيشتري دارند.
اينتل بر اين باور است كه اين آنتن ها در سيستم هاي انتقال داده آينده، حتما مورد استفاده قرار مي گيرند. همچنين مي توان بدون پرداخت هزينه بالا، از اين آنتن ها در pcها و نوت بوك ها استفاده كرد، زيرا هزينه تمام شده هر آنتن ، كمتر از يك دلار خواهد بود.
IEEE802.16 علاوه بر استفاده از آنتن هاي هوشمند ، از شبكه هاي Mesh نيز، كه براي تحت پوشش قراردادن مناطق گسترده تر كاربرد دارند، پشتيباني مي كند. در شبكه هاي Mesh تلفن هاي همراه ،‌PDAها، نوت بوك ها ، بازي هاي الكترونيكي، و pcها به عنوان نقاط تقويت سيگنال شبكه مورد استفاده قرار مي گيرند تا به اين ترتيب، دامنه تحت پوشش شبكه به ميزان زيادي گسترش‌ يابد. ويژگي اين شبكه ها در اين است كه ادوات به كار رفته، ارسال را با توان پايين انجام مي دهند تا نياز به مصرف انرژي زيادي وجود نداشته باشد. اين ويژگي در شبكه هايي كه ادوات به كاررفته در آن ، مانند تلفن هاي همراه يا PDAها، از باتري استفاده مي كنند،‌بسيار مهم است .
گام بعدي شبكه هاي تلفني يا سيمي، شبكه هايي گران قيمت هستند. به همين دليل تاكنون شبكه هاي باند پهن كابلي يا DSL چنان انتظار مي رفت، گسترده نشده اند. اگر WiMax طوري كار كند كه طراحانش پيش بيني كرده اند ، اين كاستي به زودي برطرف مي شود و اينترنت باند پهن در اختيار همه قرار مي گيرد.
اينتل كه خود از پشتيبانان اين نوع شبكه بي سيم است، محصولات نيمه هادي مربوط به آن را در سال 2004 به بازار عرضه كرد. اين قطعات مناسب ادوات سمت مشترك است كه نقاط دسترسي WiMax مي باشند. زيمنس تمايل دارد ايستگاه هاي پايه را در نيمه سال 2005 ارائه كند.
محصولات كاربر نهايي سازگار با 802.16 در سال 2006 و تلفن هاي همراه و PDAها با قابليت كار با WiMax در سال بعد از آن آماده عرضه مي شوند. اگر اين محصول در حوزه MAN يا شبكه هاي شهري چنان موفق باشد كه WLAN در صنعت بوده است، آينده خوبي در انتظارش خواهد بود. WLAN به خاطر تبعيت از يك استاندارد جهاني، گسترش خوبي پيدا كرده است و مي توان هرجا از آن استفاده كرد.
Paul Otellini، قائم مقام اينتل، پيش بيني مي كند كه طي دو تا چهارسال ، WiMax به همان جايگاهي برسد كه WLAN در حال حاضر قرار دارد. اولين نوت بوك با قابليت كاربا WiMax در 2006 در بازار خواهد بود و بنا به گفته Otellini، مي توان در سال بعد منتظر تلفن همراه و PDA آن بود.
WiMax، مكمل و رقيب WiMax نيز مانند DSL، درست به خانه ها مي رسد. اين موضوع به سرويس دهندگان امكان مي دهد ارتباط با مشتركان را مديريت كنند. WiMax به زودي انحصار شبكه هاي محلي را به چالش مي كشد. سرويس دهندگان رقيب كه تاكنون ظرفيت مورد نياز خود را از شركت هاي مخابرات اجاره مي كردند، مي توانند خود فرستنده هاي WiMax را نصب كرده و يك رقابت جهاني را در سراسر دنيا با آنها آغاز كنند. اين رقابت جان تازه اي به دنياي تجارت مي دهد و مشتركان مي توانند شاهد كاهش قيمت ها، در اثر اين رقابت باشند.


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1322
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اصولاً به هر سيستمي كه قادر به خواندن و تشخيص اطلاعات افراد يا كالاها باشد سيستم شناسايي يا Identification System گفته ميشود. بطور كلي شناسايي خودكار و نگهداري داده ها (AIDC) روشي است كه طي آن تجهيزات خواه سخت افزاي يا نرم افزاري قادر به خواندن و تشخيص داده ها بدون كمك گرفتن از يك فرد هستند. باركدها، كدهاي دو بعدي، سيستم هاي انگشت نگاري ، سيستم شناسايي با استفاده از فركانس راديويي، سيستم شناسايي با استفاده از قرنيه چشم و صدا و … از جمله اين راهكارها در اين مقال ميباشند. يكي از جديد ترين مباحث مورد توجه دانشمندان جهت شناسايي افراد يا كالاها استفاده از سيستم شناسايي با استفاده از فركانس راديويي يا RFID ميباشد.

تصور كنيد كه وارد يك فروشگاه زنجيره اي شده ايد و اقلام مورد نياز خود را داخل چرخ دستي (trolley) قرارداده ايد. صندوق دار با استفاده از بار كد ميبايستي كه تك تك اقلام داخل سبد را برداشته و اطلاعات آن را توسط باركد خوان (Barcode Reader) يكي يكي به داخل رايانه وارد كند تا فاكتور اقلام انتخابي شما صادر گردد. سياري از اوقات بدليل آنكه تعداد كالاهاي خريداري شده بسيار زياد ميباشند؛ صفهاي طولاني اي در فروشگاه هاي زنجيره اي تشكيل ميشود.تازه ، گاهي اوقات نيز مخدوش شدن علائم بار كد، از خواندن اطلاعات جلوگيري ميكند ، كه اين خود موجب مشكلات بيشتري ميشود. با اين فن آوري جديد يعني RFID شما سبد كالاي خود را برميداريد و بدون اينكه مجبور به ايستادن در صفهاي طولاني شويد و يا حتي بدون اينكه مجبور باشيد اقلام خريداري شده را به صندوقدار يا نگهبان نشان دهيد، از در خارج ميشويد.
چرا؟ چون برچسب روي كالا ديگر باركد (Barcode) نيست بلكه از نوع RFID ميباشد و خودش با فرستان علائم راديويي كليه اطلاعات جاري خود از قبيل تعداد، قيمت، وزن، … را به كامپيوترهاي موجود در درهاي خروجي مخابره ميكند. اين برچسبها داراي دو بخش تراشه و آنتن هستند و داراي عملكرد بسيار ساده اي مي باشند؛ تراشه اطلاعات را از طريق آنتن منتشر ميكند و حسگرهايي در اطراف قرار دارند ،اين اطلاعات را دريافت ميكنند. از جمله مهمترين محاسن آن كاهش سرقت يا دزدي و محاسبه سريعتر تعداد كالاهاي موجود در انبار بدون نياز و كمك به نيروهاي انساني است. اما تنها اشكال اين فن آوري گران بودن آن است، اگر چه روزگاري ميرسد كه تمامي اشياء و كالاها اين برچسب ها را مثل باركد خواهند داشت.

طور كلي RFID يا سيستم شناسايي با استفاده از فركانس راديويي سامانه ي شناسايي بي سيمي است كه قادر به تبادل داده ها بوسيله برقراري اطلاعات بين يك Tag كه به يك كالا ، شئ يا .. متصل شده است و يك بازخوان (Reader) مي باشد. اصولاً سامانه هاي RFID از سيگنالهاي الكترونيكي و الكترو مغاطيسي براي خواندن و نوشتن داده ها بدون تماس بهره گيري مي كنند.
Tag ها وسيله شناسايي متصل شده به كالايي است كه ما ميخواهيم آن را رد يابي كنيم وبازخوان ها (Reader) ها وسايلي هستند كه حضور برچسب ها را در محيط تشخيص داده و اطلاعات ذخيره شده در آنها را بازيابي ميكنند. با توجه به اينكه اين سيستمها بر مبناي تغييرات امواج مغناطيسي و يا فركانس هاي راديويي كار ميكنند، جهت تقويت سيگنالهاي موجود در محيط گاهي اوقات از آنتن (تقويت كننده سيگنال) نيز استفاده ميشود.

تجهيزات مورد نياز:
بطور كلي فن آوري RFID از تجهيزات ذيل جهت پياده سازي بهيه خود كمك ميگيرد:
1. انواع برچسب Tag
2. انواع خواننده بر چسب Reader
3. انواع نويسنده اطلاعات Printer
4. آنتن- تقويت كننده سيگنال
5. نرم افزار مديريت اطلاعات
6. بانك اطلاعاتي، ساختار شبكه اطلاعاتی.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1610
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
مزاياي استفاده از فن آوري RFID
مزايا استفاده از اين تكنولوژي به شرح ذيل ميباشد:
1.كاهش هزينه ها (كاهش فعاليت هاي دستي و افزايش سرعت)
2.اتوماسيون (بدون توقف)
3.كاهش خطا
4.كنترل فرايندهاي غير قابل رويت
5.امكان به روز رساني بر چسب ها بدون دخالت دست
6.امنيت
7.يكپارچگي

كاربري در RFID
- مديريت بار مسافران :
شناسايي و كنترل بار و اثاثيه مسافران با استفاده از فركانسهاي راديويي RFID در دسامبر سال 2004 همايشي با شركت اعضاء ياتا و با هدف زمينه سازي كاربردي IT در شركتهاي هواپيمايي در خاور ميانه برگزار گرديد كه البته عمده توجه خود را بر تسهيل امور صنعت هواپيمايي معطوف نمود. پروژه سوم تائيد شده در اين مجمع با عنوان شناسايي و كنترل بار و اثاثيه مسافران با استفاده از فركانسهاي راديويي RFID به اعضاء معرفي گرديد. پروژه سوم، شناسايي و كنترل بار و اثاثيه مسافران با استفاده از مهمترين بخشهاي بررسي شده درباره اين پروژه در ذيل ارائه شده است:
هدف از بكارگيري فركانسهاي راديويي جهت شناسايي و كنترل بار و اثاثيه مسافران، ترويج و توسعه فناوري RFID به منظور بهبود مديريت و سازماندهي فرآيندهاي مختلف اداره بار نظير جداسازي، دسته بندي و حمل و نقل اثاثيه مسافران و جلوگيري از خسارات احتمالي يا مفقود شدن اين محموله ها مي باشد. در عين حال بكارگيري سيستم RFID موجب كاهش هزينه هاي شركتهاي هواپيمايي و ارتقاء سطح خدمات ارائه شده به مشتريان ميگردد.

- كنترل ورود و خروج وسايط نقليه
يكي ديگر از كاربردهاي بسيار شايع استفاده از فن آوري RFID كنترل ورود و خروج وسايط نقليه در محلهايي است كه امنيت ورود و خروج ماشينها بسيار مهم و ضروري بنظر ميرسد. اين سيستم با چسباندن يك Tag برروي وسيله نقليه و قراردادن كليه اطلاعات مربوط به اين وسيله در حافظه آن امكان پذير ميشود.قبل از رسيدن وسيله نقليه به درب ورودي يا خروجي ؛ ماشين از محلي كه در آن يك آنتن جهت دريافت اطلاعات Tag چسبيده شده بر روي وسيله نقليه وجود دارد؛ عبور ميكند. دستگاه Reader اطلاعات موجود بر روي Tag را از آنتن بازخواني ميكند و در صورتي كه اطلاعات موجود بر روي Tag نشانگر مجوز ورود يا خروج باشد، گيت ورودي يا خروجي باز ميشود. در صورتي كه هيچ گونه برچسبي بر روي ماشين وجود نداشته باشد و يا در صورتيكه اطلاعات موجود بر روي Tag نشانگر مجوز عدم خروج يا ورود باشد، افراد امنيتي مستقر در محل درب ورودي يا خروجي گيت جهت بارزسي وسيله نقليه اقدام ميكند.

- مديريت كتابخانه ها و كتاب ها
ازجمله كاربردهاي جالب فن آوري RFID كاربرد وسيع آن در كتابخانه هاي بزرگ ميباشد. با چسباندن يك Tag (كه كليه مشخصات كتاب در آن ذخيره سازي شده است) بر روي كتاب و قراردادن يكسري از آنتن ها و Reader ها در محل كتابخانه ميتوان از مزاياي ذيل بهره جست:
الف- جلوگيري از سرقت کتاب هاي موجود
ب- اجراي سيستم خودكار بازگشت و حتي خروج كتابها از كتابخانه
ج- پيگيري و كنترل چيدمان صحيح كتابها در قفسه هاي مربوط به خودشان

- كاربرد فن آوري RFID در مباحث پزشكي
فن آوري RFID در مباحث پزشكي كاربردهاي بسيار گسترده اي دارد. اين فن آوري بسيار جالب از هنگام ورود بيمار توسط يك دستبند كه كليه اطلاعات بيمار در آن قرار ميگيرد در يك بيمارستان مجهز آغاز ميشود. ثبت و يا ذخيره سازي اطلاعات بيمار از قبيل نام و آدرس، تاريخ پذيرش و بستري و نيز نوع بيماري ،پزشك معالج ،نوع عمل جراحي و …. در پايين آوردن اشتباهات و خسارات جبران ناپذير در بيمارستان نقش حياتي دارد. همچنين فرارو يادزديده شدن بيمار از بيمارستان با همين فن آوري تقريباً غير ممكن بنظر مي رسيد. جلوگيري ازجابجا شدن اطفالي كه تازه بدنيا آمده اند از جمله كابردهاي بسيار حساس اين فن آوري ميباشد. همچنين در محل هاي نگهداري دارو، با چسباندن برچسب داروها ميتوان از ميزان مصرف، تاريخ مصرف داروها به راحتي باخبر شد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1430
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

به تازگی نسل جدید تلفن های همراه و نوت بوک مجهز به گیرنده WiMAX می باشند که با بهره گیری از این تکنولوژی یک کاربر می تواند به راحتی و در هر مکان تحت پوشش شبکه اینترنت قرار بگیرد و این تکنولوژی نوعی قابلیت پوشش دهی شبکه ای می باشد که امکان دریافت اطلاعات حتی در دور افتاده ترین نقاط را ممکن می سازد.
به عبارت دیگر تکنولوژی ارتباطی دیجیتال بی سیم بر مبنای استاندارد IEEE 802.16 جهت برقراری ارتباط پرسرعت اینترنتی که در آن محدودیت سرعت و مکان وجود ندارد WiMAX نام گذاری شده است.
از دیگر مزایای تکنولوژی WiMAX نسبت به سیستم های ارتباطی قدیمی تر به خصوص ADSL حذف کامل کابل های مخابراتی می باشد که علاوه بر ایجاد امکان برقراری ارتباط هزینه های راه اندازی را به طور چشمگیری کاهش می دهد.
امواج WiMAX از طریق دکل های مخابراتی ارسال می گردد که عملکردی مشابه با فرستنده های امواج تلفن همراه دارد ولی با این تفاوت که یک دکل فرستنده WiMAX قادر است به تنهایی محدوده ای تقریبا برابر 65 کیلومتر مربع را تحت پوشش قرار دهد، درحالیکه دکل های تلفن همراه محدوده ای بسیار کوچکتر را تحت پوشش قرار می دهند.دکل های سیستم WiMAX قادر هستند که به طور مستقیم با پهنای باند بالا به اینترنت متصل شوند که این اتصال معمولا از طریق کابل های زیر زمینی و یا یک اتصال بدون سیم از طریق امواج رادیویی ماکروویو بین چند دکل فراهم می گردد.پهنای باند انتقال داده دراین تکنولوژی در حدود 70 مگابایت بر ثانیه می باشد که البته این میزان پهنای باند بین کاربران تقسیم می گردد.

نسل دیگر تکنولوژی ارتباطی بی سیم Wi-Fi نام دارد که شعاع پوشش دهی آن در حدود 30 مترمی باشد و این پوشش دهی گاه به یک شرکت و یا یک فرودگاه خلاصه می گردد که درصورت خروج از محدوده پوشش دهی کاربر از اینترنت خارج می گردد.مزیت دیگر WiMAX به Wi-Fi پهنای باند نقل و انتقال داده ها می باشد که در حدود 10 تا 15 مگابایت بیشتر می باشد.


با در اختیار داشتن نسل جدید نوت بوک ها بر پایه Montevina و تجهیز آنان به گیرنده WiMAX ، اینترنت پر سرعت در همه نقاط توسط کاربر در دسترس خواهد بود و رویای دسترسی به اینترنت پر سرعت بدون محدودیت مکانی به حقیقت می پیوندد.


با توجه به مزایای مذکور وافزایش روز افزون کاربران اینترنت و ایجاد دهکده جهانی ، برای کشور ایران هم دسترسی به اینترنت با پهنای باند بالا و پوشش وسیع یکی از نیازهای ضروری محسوب می گردد که با توجه به وعده های داده شده امیدواریم هر چه سریعتر برای راه اندازی این سیستم جدید در کشورمان اقداماتی صورت گرفته و همه شهرها و تمامی نقاط ایران تحت پوشش این پدیده جدید قرار بگیرند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1421
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

در حالی که اندازه فایلهای موجود در اینترنت هر روز بزرگتر میشود و صفحات وب پیچیده و کم کم در حال تبدیل شدن به یک مساله عادی در اینترنت هستند ما هنوز از اتصال کند و نامطمئن Dial-Up که دارای حداکثر سرعتی برابر با 56 کیلوبیت در ثانیه است برای اتصال به اینترنت استفاده میکنیم.

البته راههای دیگری نیز مانند استفاده از ارتباط ماهواره ای یا خطوط اختصاصی وجود دارند اما معمولا" آنقدر پیچیده و پر هزینه هستند که مصرف کنندگان خانگی و یا شرکتها کوچک به سادگی از خیر آنها میگذرند! ولی راه دیگری هم وجود دارد که نیاز به هزینه و تجهزات اضافی چندانی ندارد و مانند اتصال Dial-Up به راحتی میتواند از طریق خط تلفن شما را با سرعتهای بسیار بالایی به ایترنت متصل کند.

به تکنولوژی که تمامی موارد ذکر شده را به راحتی در دسترس تمامی مصرف کنندگان قرار میدهد Digital Subscriber Line (خط دیجیتال مشترک) یا به اختصار DSL گفته میشود.


مزایای DSL :

  • شما در حالی که به اینترنت متصل هستید میتواند به از طریق تلفن تماسهای صوتی برقرار کنید. استفاده از سرویس DSL سبب اشغال شدن خط تلفن شما نخواهد شد.
  • سرعت اتصال از طریق تکنولوژی DSL بسیار بالاتر از سرعت اتصال به اینترنت از طریق اتصال های معمولی Dial-Up است.
  • برای اجرای DSL به سیم کشی مجدد نیازی نخواهد بود و شما میتوانید از خطوط معمولی تلفن که تا کنون نیز از آنها استفاده میکردید, بهره ببرید.
  • شرکت های ارائه دهنده خدمات DSL همیشه یک مودم DSL را به عنوان بخشی از خدمات به شما ارائه خواهند کرد. به همین خاطر میتوانید با قیمت بسیار ارزان تر و به طور مطمئن تری از خدمات ارائه شده استفاده نمایید.

معایب DSL:

  • اتصال DSL هنگامی که شما به مخابرات یا به شرکت ارائه دهنده خدمات نزدیک تر هستید نسبت به زمانی که از آنها دور هستید بهتر عمل میکند.
  • این اتصال هنگام ارسال داده ها کندتر از هنگام دریافت آنها عمل مینماید.
  • این سرویس همه جا در دسترس نمیباشد. در حقیقت برای دسترسی به آن خدمات دهنده باید در محل نزدیکی به شما قرار داشته باشند .

خطوط تلفن :

خطوط معمولی تلفن از ذوج سیمهای مسی تشکیل شده است. این سیم ها را شرکت ارائه دهنده خدمات تلفن یا همان شرکت مخابرات در منزل شما نصب میکند. این سیمها به صورت ذاتی توانایی حمل داده های بسیار بیشتری را نسبت به آنچه برای انتقال مکالمات تلفنی ساده به آن نیاز است دارا میباشند. این مساله به این معنی است که این خطوط میتوانند یک محدوده وسیع از فرکانسها را که بسیار بیشتر از میزان درخواستی برای انتقال صداست حمل کنند. تکنولوژی DSL از این ظرفیت اضافه برای حمل داده ها بر روی سیم مسی بدون مختل کردن توانایی خطوط تلفن برای حمل مکالمات ساده استفاده مینماید. تمام کاری که DSL انجام میدهد, استفاده از فرکانسهای مختلف و قابل انتقال بر روی خطوط تلفن برای انجام این وظایف ویژه است.


برای درک درست تکنولوژی DSL, شما باید در ابتدا دو نکته مهم را در ارتباط با خطوط معمولی تلفن بدانید. اولین نکته مفهومی است که از طرف متخصصین POTS (یا Plain Old Telephone Service) نامیده میشود. یکی از مهمترین مسائلی که POTS را برای انتقال فرکانسهای مختلف محدود میکند نه سیم ها هستند و نه فاصله. بلکه سوئیچهایی هستند که در سر راه خطوط مخابراتی قرار گرفته اند. تلفن ها و دیگر تجهیزات معمولی تلفن میتوانند صدای انسان را که شامل تنهای صدای معمولی است و بین فرکانس صفر تا 3400 هرتز قرار دارند به راحتی منتقل کنند. این محدوده فرکانسی بسیار کوچک است. برای مثال آن اگر آن را با محدوده فرکانسی مورد استفاده در بلندگو های استریو مقایسه کنید خواهد دید که این بلندگو ها از فرکانسهای بین 20 تا 20000 هرتز که تا 5 برابر بیش از فرکانسهای ذکر شده است استفاده مینمایند. علاوه بر این سیم های مورد استفاده در شبکه تلفن توانایی حمل فرکانس هایی تا چندین میلیون هرتز را دارا میباشند. استفاده از بخشی چنین کوچک از ظرفیتهای سیمهای انتقال در تلفن یک دلیل فنی و شاید تا حدودی تاریخی دارد. به خاطر داشته باشید که استفاده از سیم های زوج مسی در سیستم تلفن به بیش از صد سال قبل و ابتدای تولد تلفن باز میگردد.

با توجه به این موضوع که برای اتصال هر خانه و یا هر شماره به شبکه تلفن باید از یک ذوج سیم مسی از مرکز تا محل مورد نظر استفاده کرد, تعداد سیم های مورد نیاز برای اتصال حجم وسیعی از مشترکان بسیار زیاد خواهد بود. به همین خاطر به وسیله محدود کردن فرکانسها میتوان تعداد بسیار زیادی از سیم ها را درون کابل ها و یا کانالهای کوچک بسته بندی کرد بدون اینکه نگرانی از بابت تداخل میان این سیم ها وجود داشته باشد. اما این محدودیت برای تجهیزات جدیدی (مانند تجهیزات DSL) که داده ها را به صورت دیجیتال و با سرعت بالا بر روی سیمها منتقل میکنند مانع مهمی نخواهد بود و به همین خاطر میتوان از ظرفیت اضافه سیم های تلفن به صورت کاملا مناسب و بدون وجود خطر تداخل استفاده کرد. در حقیقت تکنولوژی DSL نیز همین کار را انجام میدهد.

انواع رایج ADSL Asymmetrical DSL یا DSL نا متقارن:

بیشتر ادارات کوچک و خانه ها توسط ADSL یا DSL نا متقارن به اینترنت متصل هستند. در این نوع از اتصال DSL , فرکانسها بر روی خط تلفن, با فرض اینکه مصرف کنندگان بیشتر به دریافت اطلاعات از اینترنت میپردازند تا به ارسال آن , تقسیم بندی شده است. با توجه به همین فرض معمولا پهنای باند در دسترس مشترکان برای دریافت اطلاعات بین 3 تا 4 برابر پهنای باند آنها برای ارسال اطلاعات است. با استفاده از این شیوه و با توجه به اینکه مصرف کنندگان خانگی و اداری بیشتر به دریافت اطلاعات میپردازند تا به ارسال آن میتوان از پهنای باند موجود به شکل بهینه تری استفاده نمود.


Very high bit-rate DSL یا DSL با پهنای باند بالا:

نوعی از اتصال DSL است که تنها در مسافت های کوتاه قابل اجراست. این امر به این معناست که مشترک یا مصرف کننده حتما باید دارای فاصله اندکی تا سرویس دهنده یا مرکز مخابرات باشد. به علت وجود محدودیت های فیزیکی برای اجرا, و هزینه های بسیار بالا, این سرویس بسیار محدود بوده و تنها توسط مشتریان خاصی مورد استفاده قرار میگیرد.

Symmetric DSL یا DSL متقارن:

این سرویس بیشتر توسط شرکتهای کوچکی که حجم زیادی از اطلاعات را بر روی اینترنت ارسال میکنند مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به متقارن بودن این اتصال, سرعت ارسال و دریافت داده ها در آن یکسان است. اما هنگام استفاده از این سرویس نمیتوانید به طور همزمان از خط تلفن خود برای برقراری تماسهای تلفنی معمولی استفاده کنید.

Rate-Adaptive DSL :

نیز یکی دیگر از نمونه های DSL است که در آن مودم میتواند با توجه به طول خط و کیفیت سیگنال, سرعت اتصال را تنظیم نماید تا جلوی بروز خطا هایی همچون تضعیف بیش از حد سیگنال گرفته شود.

محدودیت های فاصله :

توانایی ها و مزایای استفاده از یک اتصال DSL تا حد زیادی به این بستگی دارد که شما در چه فاصله ای از مرکز مخابرات یا شرکتی که خدمات ADSL را ارائه میکند قرار گرفته باشید. هر چقدر طول اتصال افزایش پیدا کند کیفیت سیگنال افت پیدا خواهد کرد و سرعت اتصال کمتر خواهد شد. حداکثر فاصله مجاز برای برقراری یک اتصال ADSL برابر با 18000 فوت یا 5460 متر است. به هر حال برای حفظ سرعت و کیفیت, بسیاری از ارائه دهندگان خدمات ADSL یک حد پایین تر را برای ارائه خدمات خود در نظر میگیرند. اگر فاصله از حدود تعیین شده فراتر رود, مشتریان ممکن است شاهد سرعتهایی بسیار کمتر از مقادیری که توسط سرویس دهنده اعلام شده باشند. برعکس این موضوع نیز صادق است. یعنی مشترکین نزدیک تر به مرکز مخابرات یا سرویس دهنده معمولا شاهد سرعت های بالاتر از مقادیر اعلام شده هستند. علاوه بر این ADSL میتواند پهنای باند بسیار بالایی را تا حد 8 مگابیت بر ثانیه (Mbps) برای دریافت اطلاعات و 640 کیلوبیت بر ثانیه (Kbps) برای ارسال اطلاعات را در فواصل تا 6000 فوت (یا 1820 متر) ارائه نماید. البته به طور معمول, بالاترین سرعتهایی که امروزه به طور گسترده به مشترکین ارائه میشوند تا حداکثر 5/1 مگابیت بر ثانیه برای دریافت و بین 64 تا 640 کیلوبیت بر ثانیه برای ارسال اطلاعات است.

نحوه تقسیم سیگنال در خطوط تلفن :

شاید از خود بپرسید که تقسیم سیگنال در یک اتصال ADSL دقیقا چیست؟ به زبان بسیار ساده تقسیم سیگنال عبارتست از تعیین محدوده فرکانسی برای ارسال یا دریافت داده ها بر روی زوج سیم مسی تلفن. در تکنولوژی ADSL دو استاندارد رقیب و ناسازگار برای انجام اینکار وجود دارد. اولین استاندارد, استانداردی است که توسط ANSI وضع شده و Discrete Multi Tone یا به اختصار DMT نامیده میشود. در مقابل استاندارد قدیمی تری نیز که از نظر اجرایی ساده تر و ارزان قیمت تر است با نام Carrierless Amplitude Phase یا به اختصار CAP وجود دارد که بیشتر در تجهیزات اولیه ADSL مورد استفاده قرار میگرفت.

تکنولوژی CAP به وسیله تقسیم سیگنالها به 3 دسته مجزا عمل مینماید. در این تقسیم بندی گفتگوهای صوتی معمولی در محدوده صفر تا 4 کیلو هرتز منتقل میشوند, همانطور که در تمامی مدارهای معمولی تلفن این عمل انجام میگیرد. کانال Upstream یا کانالی که برای ارسال داده ها استفاده میشود در باند فرکانسی بین 25 تا 160 کیلو هرتز قرار خواهد گرفت و در نهایت کانال Downstream که مختص دریافت داده ها از شبکه است در محدوده فرکانسی قرار خواهد گرفت که از 240 کیلوهرتز آغاز میشود. البته بالاترین حد پهنای باند دریافت داده ها با توجه به شرایطی همچون: طول خط, پارازیت بر روی خط و تعداد مصرف کنندگان متصل به یک سوئیچ واحد در مرکز تلفن تعیین خواهد شد اما معمولا دارای یک حد بالا برابر با 5/1 مگاهرتز است.


در نهایت این سیستم از سه کانال مجزا که به صورت مناسبی از یکدیگر جداسازی شده اند تشکیل شده است. با استفاده از این شیوه میتوان امکان تداخل بین کانالها بر روی یک خط و یا تداخل سیگنالهای مختلف بر روی خطوط دیگر را به حداقل رساند.

تکنولوژی DMT نیز سیگنالها را به کانالهای جداگانه تقسیم میکند اما مانند تکنولوژی CAP این کار را با تقسیم پهنای باند فرکانسی با مقادیر مشخص برای هریک از جریانهای داده ارسالی یا دریافتی انجام نمیدهد. در عوض DMT جریانهای داده را به 247 کانال 4 کیلو هرتزی مستقل تقسیم مینماید. برای اینکه بهتر متوجه شود میتوانید تصور کنید که شرکت مخابرات اتصال سیم مسی شما را به 247خط مجزا که هر کدام دارای پهنای باند 4 کیلوهر تز هستند تقسیم کرده است و سپس به هر کدام از این خطوط یک مودم متصل نموده است. در این حالت شما دارای 247 مودم خواهید بود که در یک زمان به کامپیوتر شما متصل شده اند. هر مودم متصل شده به خط تلفن شما, یا در حقیقت هر کانال هوشیار بوده و اگر کیفیت سیگنال بیش از اندازه مجاز افت کند میتواند آن را به کانال دیگری منتقل نماید. در این سیستم مودم دائما درحال تغییر مکان سیگنالها به کانالها متفاوت است تا بهترین کانال را برای انتقال داده ها بیابد. علاوه بر این بعضی از کانالهای پایین تر که از 8 کیلو هرتز آغاز میشوند به عنوان کانالهای دو سویه برای دریافت و ارسال اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرند.


نظارت و طبقه بندی نمودن اطلاعات بر روی کانالهای دو سویه و نگهداری کیفیت سیگنال در بالاترین حد بر روی هر 247 کانال, پیاده سازی این تکنولوژی را بسیار پیچیده تر از پیاده سازی تکنولوژی CAP میسازد. اما با توجه به قابلیت انعطاف بالای آن میتوان آن را برای انواع خطوط با کیفیت های مختلف در بهترین حالت مورد استفاده قرار داد.




:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1485
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد